Hvis du ønsker at booke en konsultation eller har spørgsmål, skal du skrive til mig via kontaktformularen nedenunder eller mail: plantevejen@gmail.com

Ved bestilling af tid skrives den ønskede dato og tidspunkt.

Konsultationen er først blevet bekræftet, når du har fået en mail fra mig – ved indgået aftale skal det fulde beløb være betalt inden konsultationen.

Skype-konsultationer er muligt.

Ved køb af klippekort er betaling bindende.

Afbud skal ske senest 48 timer før og er kun gældende, når du har modtaget skriftlig bekræftelse.


Første session

ca. 1½ time: 900 kr, inkl. moms

Den første gang du kommer hos mig, vil vi fastsætte de mål og behov, du har til forløbet. Jeg vil under denne første samtale tage udgangspunkt i dit liv, så det bedste forløb kan sammensættes. Til sidst vil vi finde ud af, hvad du eventuelt skal arbejde på til næste gang.


Opfølgning: 1 time

650 kr, inkl. moms

Ved hver opfølgning vil vi komme ind på, hvordan det er gået siden sidst, vi sås. Vi vil komme ind på eventuelle (opståede) problematikker og hvordan disse kan overkommes, succesoplevelser, spørgsmål du kan have, og hvad du ellers kunne have brug for. Ved denne time vil vi også fastsætte, hvad du eventuelt skal arbejde videre med og påbegynde.


Opfølgning: 30 minutter

300, inkl. moms

Denne opfølgning er ikke lige så dybdegående som opfølgningen på 1 time. Den er perfekt, hvis du ikke har så meget tid, men gerne hurtigt vil gennemgå, hvordan det er gået siden sidst – og hvis du har nogle akut opståede problematikker, som du har brug for at vende sammen med mig i forhold til dit forløb.


Klippekort 1

Første session + 4 opfølgninger á 1 time: 2800 kr, inkl. moms


Klippekort 2

Første session + 4 opfølgninger á 30 minutter: 1650 kr, inkl. moms


Konsulent

Pris efter aftale

Som konsulent hjælper jeg din virksomhed med vegansk sundhed, vegansk madlavning/madworkshops, opskriftsudvikling, maddannelse eller skabe det, I ønsker og har brug for.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke, så kan du kontakte mig via kontaktformularen nedenunder eller mail: plantevejen@gmail.com

.