Ditte Gad Olsen & Plantevejen

Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling


Frøet til Plantevejen blev, ubevidst, sået helt tilbage, da jeg mistede min far til kræft i 2007. Jeg syntes ikke, at kostanbefalingerne for kræftramte var optimale, da jeg så, hvilken slags mad det blev anbefalet, at min mor skulle lave til min far. Jeg begyndte derfor at undersøge, hvilken betydning kosten har på kræft – derefter blev det til, at jeg undersøgte, hvad kosten har af betydning for krop, sind og ikke mindst sundheden.

Da jeg tilbage i 2013 valgte at studere professionsbacheloren Ernæring og Sundhed, var mit mål fra start, at jeg gerne ville bruge uddannelsen til at hjælpe, guide og give kvinder og mænd værktøjer til at skabe et liv i balance.

Mit formål med Plantevejen er at vise, at en optimalt sammensat kost, fysisk aktivitet og fokus på de psykologiske processer kan øge livsglæden.

Det er vigtigt for mig at tilpasse hvert enkelte aspekt af sundhed (kost, fysisk aktivitet og mental velvære) til dig. For ingen er ens, og derfor skræddersyr jeg hvert forløb ud fra, hvad dine mål og behov er.